Tarieven

Tarieven

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons op nemen om te bespreken wat in algemene zin de mogelijkheden zijn. Wil je inhoudelijk dieper ingaan op je vragen en problemen, dan nodigen we je uit voor een intakegesprek. Hiervoor geldt een vast tarief van € 37,=.

De kosten voor een vervolggesprek zijn afhankelijk van het netto inkomen per maand per huishouden. Een gesprek duurt in principe een uur. Een echtpaargesprek duurt (tenzij anders afgesproken) anderhalf uur en zal dus 1,5x het uurtarief bedragen. In onderstaande tabel kun je vinden welk tarief van toepassing is.

Uurtarief Netto inkomen per maand
€ 52,- Tot  1.400
€ 78,- 1.400 – 2.300
€ 109,- 2.300 – 3.500
€ 117,- Boven 3.500

Verslaglegging: conform het uurtarief van betreffende client

Gezinsgesprek (met twee therapeuten): tarief in overleg

(De tarieven zijn inclusief 21% BTW)

Jaarlijks wordt een index toegepast op de tarieven.

Wil je kennis maken?

Wil je meer weten over contextuele therapie en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op via een email of telefoon. Voor het echte intakegesprek, waarin we jouw situatie uitgebreid bespreken betaal je een vast tarief van 35 euro.

Bel ons gerust!

Anneke: 06 21 825 734 | Cora: 06 16 689 492

Meer informatie over onze praktijk

In onze praktijk werken wij als therapeuten intensief samen, maar wij behandelen ook ieder onze eigen cliënten. Wij hebben twee heerlijk lichte, huiselijke spreekkamers in onze praktijk die we kunnen aanpassen voor meer intieme, persoonlijke gesprekken of juist voor rond-de-tafelgesprekken met meerdere mensen.

Contextuele therapie wordt nog niet vergoed. Kun je niet het volledige bedrag betalen, dan zijn er andere mogelijkheden, zoals aangepaste tarieven of ondersteuning door de kerk(en).

Gratia Veritas is gevestigd op de tweede verdieping in verzamelgebouw De Pijlers in Goes.

Gratia Veritas
Van Dusseldorpstraat 7G
4461 LT Goes

praktijk@gratiaveritas.nl