Nieuws

Nieuwsgierig naar nieuws over contextuele therapie of de ontwikkelingen die wij zelf doormaken? Wij houden je heel graag op de hoogte!

Contextuele therapie is een vorm van therapie die heel breed kan worden ingezet om mensen met tal van problemen te helpen. Regelmatig komen wij publicaties, initiatieven of voorbeelden tegen van collega’s die wij erg de moeite waard vinden om te delen.

Natuurlijk komen we zelf ook wel eens in het nieuws. Daarnaast ontwikkelen en verzorgen wij trainingen, lezingen en workshops. We laten het graag weten als je hieraan kunt deelnemen. Ook actuele informatie van en over onze praktijk kun je op deze pagina vinden.

Interview Eva

Communicatie in je relatie? Dit is hoe je het aanpakt!

https://www.eo.nl/artikel/communicatie-in-je-relatie-dit-is-hoe-je-het-aanpakt

Lees meer

Trainingen over diverse thema’s

Vanuit Gratia Veritas verzorgen wij trainingen over diverse thema’s. Onder andere over grenzen en verlies en rouw. Wij stemmen af met de organisaties die een aanvraag doen om goed aan te kunnen sluiten bij de vragen die er leven bij die specifieke groep. Bij voorkeur geven we deze trainingen natuurlijk 'live'. Omdat dat helaas niet meer vanzelfsprekend mogelijk is, maken wij er ook altijd een i

Lees meer

Nieuwe website voor Gratia Veritas

In april 2021 hebben wij onze nieuwe website gelanceerd. Bij het ontwikkelen van onze nieuwe website hebben we er vooral hard aan gewerkt om uit te leggen wat we nu precies doen en waarom. Contextuele therapie is nog vrij onbekend in Nederland en het is best een uitdaging om de juiste woorden te vinden hiervoor. Op onze nieuwe website hebben we nog beter uitgelegd wie wij zijn en wat wij kunnen b

Lees meer

Door de gevolgen van Corona emotioneel in de knel?

De zorg in Nederland staat zwaar onder druk vanwege de gevolgen die corona mee brengt. Denk daarbij aan mensen die emotioneel in de knel komen vanwege verliezen op allerlei gebieden.

Dat kan zijn dat men op een afstandelijke manier afscheid heeft moeten nemen van een geliefde. Een begrafenis die er anders uit zag en waarbij er keuzes gemaakt moesten worden over de gasten die gevraagd konden worden. Het verlies van werk met alle gevolgen van dien. Het kan ook gaan om verlies van allerlei sociale contacten doordat de Lees meer

Wil je kennis maken?

Wil je meer weten over contextuele therapie en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op via een email of telefoon. Voor het echte intakegesprek, waarin we jouw situatie uitgebreid bespreken betaal je een vast tarief van 35 euro.

Bel ons gerust!

Anneke: 06 21 825 734 | Cora: 06 16 689 492

Meer informatie over onze praktijk

In onze praktijk werken wij als therapeuten intensief samen, maar wij behandelen ook ieder onze eigen cliënten. Wij hebben twee heerlijk lichte, huiselijke spreekkamers in onze praktijk die we kunnen aanpassen voor meer intieme, persoonlijke gesprekken of juist voor rond-de-tafelgesprekken met meerdere mensen.

Contextuele therapie wordt nog niet vergoed. Kun je niet het volledige bedrag betalen, dan zijn er andere mogelijkheden, zoals aangepaste tarieven of ondersteuning door de kerk(en).

Gratia Veritas is gevestigd op de tweede verdieping in verzamelgebouw De Pijlers in Goes.

Gratia Veritas
Van Dusseldorpstraat 7G
4461 LT Goes

praktijk@gratiaveritas.nl