Onze missie

In vrijheid verbonden, zijn wij geschapen

De naam Gratia Veritas heeft voor ons een diepe betekenis, het verwijst naar de genade die wij mogen ontvangen en de waarheid die ons vrijmaakt. Twee christelijke thema’s die wij verbonden hebben met het contextueel werk. Ons uitgangspunt is de verbondenheid met God, de Schepper van alle leven, die mensen heeft gemaakt als relationele wezens. Gods werk door vele generaties heen laat zien dat God trouw is, en dat niets of niemand buiten Zijn aandacht valt. In de Bijbel staan ongelooflijk veel inspirerende verhalen, die vertellen hoe contextueel onze God is.

Zijn liefde inspireert ons, om in deze gebroken wereld, te getuigen van de genade en liefde van God. Een genade die elke morgen opnieuw, groter is dan al het onrecht van de hele wereld. Wij hebben het mogen leren ontvangen en dat gunnen wij iedereen! Wij geven dit (tenzij je dat niet wilt) graag een plek in de therapie, door bijvoorbeeld na afloop van een sessie samen te bidden. Ben je zelf niet gelovig? Iedereen is welkom, ongeacht levensovertuiging of levensvisie. Wij behandelen iedereen met respect en waardering voor eigen normen en waarden.

Wil je kennis maken?

Wil je meer weten over contextuele therapie en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op via een email of telefoon. Voor het echte intakegesprek, waarin we jouw situatie uitgebreid bespreken betaal je een vast tarief van 35 euro.

Bel ons gerust!

Anneke: 06 21 825 734 | Cora: 06 16 689 492

Meer informatie over onze praktijk

In onze praktijk werken wij als therapeuten intensief samen, maar wij behandelen ook ieder onze eigen cliënten. Wij hebben twee heerlijk lichte, huiselijke spreekkamers in onze praktijk die we kunnen aanpassen voor meer intieme, persoonlijke gesprekken of juist voor rond-de-tafelgesprekken met meerdere mensen.

Contextuele therapie wordt nog niet vergoed. Kun je niet het volledige bedrag betalen, dan zijn er andere mogelijkheden, zoals aangepaste tarieven of ondersteuning door de kerk(en).

Gratia Veritas is gevestigd op de tweede verdieping in verzamelgebouw De Pijlers in Goes.

Gratia Veritas
Van Dusseldorpstraat 7G
4461 LT Goes

praktijk@gratiaveritas.nl